Indre CV:
Jeg har altid været nysgerrig på det at være menneske. Hvem er jeg, hvem er du, hvem er vi sammen? Oplever vi verden helt forskelligt? Og er der en masse af det som jeg tror ”nok bare er mig”, som vi alle har til fælles? Hvor skal vi hen og hvad er muligt? En ting jeg har oplevet igen og igen det er, at når mennesker mødes og ser hinanden, så kan der opstå helt nye muligheder. Dette i sig selv er grund nok til aldrig at opgive håbet, uanset hvilken situation man står i.

Min interesse for psykoterapi opstod tidligt i mit liv. Selvom det nu er mange år siden at jeg blev certificeret, så har jeg fortsat den samme passion og lyst til at lære og forstå mere. Jeg altid i gang med cirka tre bøger ad gangen, og jeg samler viden og inspiration fra mange forskellige kilder.

Samtidig er introspektion og meditation vigtig for mig. Jeg vil beskrive mig selv som en sjælens dybhavsdykker. At have et stort og rigt følelsesliv er naturligt for mig, og jeg er velbevandret i både mit eget og i vores fællesmenneskelige indre erfaringslandskab.

Privat er jeg gift med Jesper og mor til vores to børn.

Hvis du har spørgsmål til mig eller min tilgang til terapi, så er du altid velkommen til at stille dem.

Ydre CV:
Siden marts 2020 har jeg arbejdet som frivillig psykoterapeut hos TUBA i København, hvor jeg giver terapi til børn og unge af alkoholikere. Du kan læse mere om TUBAs arbejde her: TUBA

Jeg blev certificeret ID-psykoterapeut i februar 2016. I mit speciale fordybede jeg mig i selvværd og skam. Jeg har selv gennemgået et langvarigt terapeutisk forløb, som er et af kriterierne for at kunne blive certificeret. Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen, som kun optager psykoterapeuter som har en godkendt uddannelse og dokumenteret praksiserfaring.

I 2016 gik jeg hos Stephan Pende Wormland i et spirituelt mentorforløb.
Jeg har ad to omgange gået i et længerevarende drømmegruppeforløb hos Ameyo Barfred-Dixon. Herudover har jeg været på videreuddannende kursus hos Inge Holm.

Jeg modtager supervision på mit terapeutiske arbejde. Det betyder at jeg har en løbende dialog med en anden erfaren psykoterapeut om den terapi, som jeg giver. Derudover sørger jeg for at holde min viden opdateret ved fortsat personlig udvikling og videreuddannelse. Jeg er altid i gang med at fordybe min indsigt og udbygge mit ordforråd. Ord er vigtige for mig – de rigtige ord kan forløse gamle knuder og åbne for nye perspektiver.

Min tilgang til terapi er integrativ. Jeg trækker på viden fra tilknytningsteori, objektrelationsteori, gestalt og emotionsfokuseret terapi.

Psykoterapeutuddannelsen på ID Academy er en 4-årig uddannelse. Uddannelsen bliver løbende evalueret og kvalitetsgodkendt efter de tværministerielle krav for private psykoterapeutuddannelser. Det unikke ved ID-uddannelsen er, at den tager afsæt i syv videnskabsteoretiske tilgange til terapi – det kognitive, det adfærdspsykologiske, det systemiske, det psykodynamiske, det humanistiske, de eksistentielle vilkår og det transpersonlige. Som terapeut er jeg trænet i at benytte mig af den metode som er mest virkningsfuld for det menneske, der sidder over for mig. Derfor skal du som klient ikke tilpasse dig en bestemt måde at være i terapi på – jeg tilpasser terapien til dig. Du kan læse mere her: ID Academy